fbpx

Cloenda del Festival de Torroella de Montgrí 2013 amb Albert Guinovart

El passat 27 d’agost ha finalitzat el Festival de Torroella de Montgrídedicat a la música clàssica i amb repercussió internacional. El tancament de la festa va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament de Torroella amb l’espectacle “Torroella sona”, liderat per Albert Guinovart. La meva feina era cobrir el concert com a fotògraf oficial del Festival per lliurar les meves fotografies al seu Departament de premsa que es facilitarien als mitjans de comunicació que sol·licitessin imatges del concert. Tot i que la pluja va fer acte de presència en un parell d’ocasions, una vegada va començar el concert, no va fer marxar a una audiència que omplia la plaça on s’estava celebrant el concert.

Al seu torn i dins del mateix context vaig realitzar una fotografia a la director del Festival, Montse Faura, en el marc de l’espai Ter. És el nou Auditori amb què es va comptar com a epicentre d’aquesta 33a edició del Festival. Aquesta fotografia es va publicar a l’article sobre el Festival en el diari “El Periódico” en l’edició del 29 d’agost.

Durant el concert i aprofitant els contactes de l’organització em vaig atrevir a fer alguna panoràmica unint diverses fotos per captar més àmpliament l’atmosfera que es va viure durant el concert.

 

 

Festival de Torroella Festival de Torroella Festival de Torroella Festival de Torroella Festival de Torroella Festival de Torroella Festival de Torroella

Prev Ruta fotogràfica en 10 dies per Nova Zelanda
Next Sessió de fotos Zofia Zelek

Comments are closed.