fbpx
0
Your cart is currently empty

Sessió de fotos Zofia Zelek

A principis de setembre vaig ser contactat per Zofia Zelek, una noia polonesa de Cracòvia que actualment viu a Barcelona. Ens vam reunir uns dies abans de la sessió de fotos i va decidir recrear un estil elegant i un altre en vestit de bany. Òbviament, i sent a l’aire lliure la sessió de fotos, havia de trobar una ubicació adequada per a cada un dels estilisme.

Immediatament vaig contactar amb l’Anna Mundet amb qui ja havia treballat prèviament en la sessió fotogràfica amb la Mireia per fer el maquillatge i perruqueria. Pel què fa a la fotografia vaig comptar amb el suport i l’ajut inestimable com a assistent de Dan Garotte. Gràcies Ruth també per la col·laboració en l’estilisme.

Durant molt de temps havia volgut fer una sessió al barri gòtic de Barcelona i utilitzar localitzacions amb aquestes parets de pedra amb tanta història. El vaig trobar ideal per fer les fotos amb l’estil elegant de la plaça Sant Felip Neri, un racó tranquil i d’una gran bellesa malgrat les restes que van deixar els tiroteigs de la guerra civil com es pot apreciar en els murs. L’anècdota va ser protagonitzada per la Guàrdia Urbana de Barcelona que gairebé ens va deixar sense fer fotos.

En la preproducció de la sessió vaig veure que era més convenient dividir-la en dos dies perquè la ubicació de la platja havia de ser a una distància respectable des de Barcelona, a la Costa Brava. D’aquesta manera vam fer primer la sessió a Barcelona i l’endemà ens vam dirigir cap a Cala Canyers, una petita cala situada entre Palamós i Calella de Palafrugell que oferia el que estava buscant, un paisatge completament Mediterrani.

Zofia Zofia Zofia Zofia Zofia Zofia Zofia Zofia

Prev Cloenda del Festival de Torroella de Montgrí 2013 amb Albert Guinovart
Next Viatge fotogràfic a Anglaterra
Viatge fotogràfic a Anglaterra

Comments are closed.