fbpx
0
Your cart is currently empty

Política de Privacitat

Privacitat de dades

Aquesta Política de privacitat incorpora informació sobre com Oriol Morte Photography recopila, utilitza, divulga i manté segura la seva informació personal.

1.- Com processem les dades?

Per accedir i / o utilitzar els serveis d’Oriol Morte, ha de proporcionar-nos algunes de les seves dades personals. De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals (LOPD), l’informem que les dades recopilades sobre el seu comportament de navegació i compra s’incorporaran en un fitxer registrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sota la responsabilitat d’Oriol Morte, amb codi d’identificació fiscal (IVA) ES47728914G i domicili social a Ronda Guinardó 3, 6e 3a, 08024, Barcelona.
Oriol Morte garanteix que s’han pres les mesures de seguretat adequades tals com tallafocs, tecnologies de xifrat, contrasenyes i programari antivirus per evitar l’ús no autoritzat de dades personals. A més, Oriol Morte garanteix la confidencialitat de les seves dades personals i es compromet a no transferir-les ni vendre a tercers. En qualsevol cas, Oriol Morte divulgarà les dades personals i qualsevol altra informació sota la seva custòdia o accessible a través dels seus sistemes a les autoritats competents si és necessari de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables.

2.- Qui és responsable de l’arxiu de dades?

La informació proporcionada per vostè a través dels nostres formularis o els detalls proporcionats quan realitza una compra s’inclouran en el fitxer de dades sota la custòdia d’Oriol Morte amb el codi d’identificació fiscal (IVA) ES47728914G i l’adreça registrada a Ronda Guinardó 3, 6e 3a, 08024, Barcelona.
Si té alguna pregunta sobre el propòsit de les dades que emmagatzemem, o la seva modificació o eliminació, pot comunicar-se amb el gerent de seguretat i protecció de dades en Oriol Morte, a l’adreça de correu electrònic: oriol [arroba] oriolmorte [punt] com .

3.- Quines dades personals recollim i què fem amb ells?

Perquè pugui utilitzar el nostre servei de compres per comprar productes fotogràfics i altres serveis d’Oriol Morte, utilitzem alguns dels seus dades personals, que obtenim de diferents maneres i en diferents moments:

3.a. Utilitzarem les Dades personals que ens proporcioni quan creu un compte d’usuari: nom, cognoms, contrasenya, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça postal.

3.b. També utilitzem una altra informació sobre vostè: l’adreça IP des de la qual està navegant, per motius de seguretat i per garantir que la botiga en línia es mostri en l’idioma adequat per a l’àrea des de la qual ens visita, i els productes i categories en els que fa clic, amb fins d’anàlisi, per proporcionar-recomanacions de productes i millorar la nostra plataforma.

3.c. Finalment, obtenim informació de diverses xarxes socials, que només ens la proporcionaran si prèviament l’ha acceptat en els termes i condicions corresponents.

4.- Per a què utilitzem les seves dades personals?

Fem servir les seves dades personals per als següents propòsits:
4.a. Prestació de serveis · Gestió, creació i / o modificació del seu compte d’usuari. · Per enviar-li un correu electrònic amb el número de seguiment de la seva comanda. · Per permetre veure el seu historial de compres. · Per permetre-li accedir a les factures de les seves comandes a través del seu correu electrònic o el seu compte.

4.b. Caps de màrqueting · Utilitzem les seves dades per enviar-butlletins relacionats amb fotografia i nous productes i ofertes d’Oriol Morte. · Mai li enviarem correus electrònics d’altres companyies o productes que no estiguin relacionats amb Oriol Morte | Visuals. Recordi que pot donar-se de baixa d’aquests butlletins en qualsevol moment. Només necessita registrar-vos al compte i canviar les seves preferències o bé cancel·lar la subscripció des del peu des de qualsevol dels correus electrònics de la butlleta que hagi rebut.

4.c. Per millorar els nostres serveis · Ens esforcem contínuament per millorar la nostra botiga en línia i l’experiència de navegació i compra des ordinadors i telèfons mòbils. Com vam explicar breument en la secció 3.c., recopilem algunes dades a mesura que navega, el que ens permet analitzar comportaments, tenir un registre de quantes vegades la gent ha fet clic en els articles de l’bloc, galeries de fotos o productes i poder proporcionar recomanacions de productes per realitzar les seves compres. Experiència més personalitzada i satisfactòria.

5.- Durant quant de temps utilitzarem les seves dades personals?

El nou Reglament de Protecció de Dades estableix un període màxim per retenir Dades Personals per a cada un dels fins per als quals els utilitzem.

5.a. Lliurament de el servei Usarem les seves Dades personals fins que decideixi deixar d’utilitzar els nostres Serveis. Per això has de eliminar el teu compte d’usuari. Sempre i quan no es doni de baixa dels nostres Serveis, continuarem processant les seves Dades personals.
5.b. Caps de màrqueting Utilitzarem les seves Dades personals per a les finalitats de màrqueting descrits en la secció 4.b., sempre que hagi acceptat rebre els nostres butlletins. Deixarem d’usar-los quan s’hagi iniciat la sessió al compte i desmarqueu la casella corresponent per deixar de rebre els nostres butlletins.
5.c. Per millorar els nostres serveis Farem servir les seves dades personals fins que decideixi deixar d’utilitzar els nostres serveis. Per això has de eliminar el teu compte d’usuari. Mentre no es doni de baixa del nostre servei, continuarem processant les seves Dades personals.

6.- Compartirem les seves dades personals amb tercers?

No compartirem les seves dades personals amb cap empresa amb l’objectiu d’utilitzar aquestes dades per campanyes publicitàries i de màrqueting. Compartirem les seves dades en els casos en què compri un producte que no tenim al nostre centre de logística, perquè el nostre proveïdor pugui enviar la seva comanda directament des del seu magatzem, així com en els casos en què un problema de garantia ho faci necessari. Compartirem les seves dades amb les empreses de logística, ja que és necessari que les comandes arribin al seu destí. Compartirem les seves dades (no les seves dades personals, només dades de navegació) amb les eines d’anàlisi que fem servir, com Google Analytics. Compartirem les seves dades (no les seves dades personals, només dades de navegació) amb les eines de màrqueting que utilitzem, com Google Adwords, Facebook Ads, Amazon Afiliats.
Podeu consultar aquí la Política de privadesa de Google i els seus Termes de servei.

7.- Quins són els seus drets en matèria de protecció de dades?

Com a usuari de la pàgina web d’Oriol Morte, té certs drets que li permeten decidir i controlar en qualsevol moment com fem servir les seves dades personals. Pot exercir aquests drets en qualsevol moment i ha de fer-ho per correu electrònic: oriol [arroba] oriolmorte [punt] com perquè respondrem a la seva consulta. Tens els següents drets:

7.a. Accés i rectificació Pot sol·licitar que li informem si estem utilitzant les seves Dades personals i quines dades tenim sobre vostè, per què els estem utilitzant i durant quant de temps els conservarem. També pot sol·licitar-nos que modifiquem algunes de les dades que tenim sobre vostè per garantir que estiguin actualitzats.
7.B. Dret d’esborrat (dret a ser oblidat) Pot sol·licitar que esborrem les Dades personals que tenim sobre vostè. Per exemple, si es dóna de baixa del nostre servei eliminant seu compte, ja no necessitarem processar les seves Dades personals per a cap propòsit.
7.c. Dret d’oposició Té dret a oposar-se a l’ús de les seves dades personals amb l’objectiu d’enviar-li butlletins promocionals.
7.d. Dret de restricció Pot sol·licitar-nos que restringim temporalment el processament de les seves Dades personals si no són correctes i necessitem verificar-los. A més, quan ja no els necessitem, però prefereix que els conservem perquè pugui accedir al seu historial de compres o factures.
7.E.Per Portabilitat Vostè té dret a la portabilitat de les seves dades. Pot sol·licitar-nos que li proporcionem, sempre que sigui tècnicament possible, un arxiu estructurat, d’ús compartit, que contingui informació sobre les comandes que ha realitzat i les dades personals que hem emmagatzemat sobre vostè.
7.f. Queixa Pot presentar una queixa sobre l’ús que fem de les seves dades personals posant-se en contacte amb el nostre administrador de protecció de dades (a la secció 2 d’aquesta Política de privacitat). No obstant això, també pot presentar una queixa davant l’autoritat supervisora ​​competent en termes de protecció de dades. En aquest cas, a Espanya és: Agència de Protecció de Dades: C / Jorge Juan 6, 28001 · Madrid.

8.- Actualització i modificació

Oriol Morte es reserva el dret d’actualitzar o modificar la informació continguda en aquesta Política de privacitat per adaptar-se a possibles canvis en la legislació, o per raons estratègiques.

9.- Lleis i jurisdicció

Qualsevol disputa es regirà i conduirà en tots els aspectes d’acord amb les lleis d’Espanya. Totes les compres es regeixen per la llei espanyola de consumidor.

10.- afiliats

Oriolmorte.com treballa amb un programa d’afiliats amb Amazon [punt] com i Amazon [punt] és. L’usuari trobarà enllaços de productes a aquest lloc web i no tindrà cap cost addicional per les seves compres. El propòsit amb el qual va executar aquest programa és per ajudar a mantenir aquest lloc i continuar tots els continguts.

11.- Informació general sobre el compliment de la Llei 34/2002. LSSICE

Propietat de el lloc: Oriol Morte Direcció: Ronda Guinardó 3, 6e 3a, 08024, Barcelona. Contacte: oriol [arroba] oriolmorte [punt] com
Oriol Morte Photography considera que és un objectiu bàsic garantir la privacitat i confidencialitat de la informació personal recopilada dels usuaris a través de qualsevol sistema que permeti la transmissió de dades. Per tant, per la present mostrem el nostre compromís de complir amb la legislació vigent sobre aquest assumpte en tot moment.