fbpx

Sessió de fotos en estudi amb l’Adrien

L’Adrien és un amic francès amb qui sovint vaig a patinar. Sí, patino, encara que més ben dit vaig en longboard i ell en patins en línia per ser concrets. Aquesta ocasió no era la primera que li feia fotos encara que sí era la primera en estudi. Em va demanar algun retrat corporatiu amb vestit formal amb propòsits professionals i aquest és el motiu pel que vam preparar aquesta sessió de fotos en estudi amb l’Adrien.

 

Sessió de fotos en estudi amb l’Adrien

 

Sovint m’ho passo bé experimentant noves idees. Buscant un aspecte tipus James Bond era un bon exemple de look elegant encara que no tant “corporatiu”. Un fons negre i la il·luminació als costats creava un efecte i ombres més dramàtic.

 

Sessió de fotos en estudi amb l’Adrien

 

Per altra banda, sabent que treballava en el món de la informàtica, una camisa blava i fons blanc era el conjunt perfecte per aquest look corporatiu. Aquest era un plantejament “segur” en el que hi podia confiar per aquest propòsit per aquesta sessió de fotos amb l’Adrien.

 

Sessió de fotos en estudi amb l’Adrien

 

El set consistia solament d’una font de llum i un reflector 5 en 1. Un esquema simple és més agraït de portar quan el model de la sessió de fotos no és professional. Masses fonts de llum i accessoris fan més complex l’esquema i distreuen als models quan no estan acostumats a aquest tipus de feines. Quan aconsegueixes captar l’atenció del teu model i interactuar és quan pots obtenir exactament el que vols i l’expressió que estàs buscant.

 

He sentit que pot ser que enviï aquestes fotos a la seva família de França, huh! encara que no confiaria gaire en l’objectivitat de cap mare sabent que elles ja solen estar molt orgullosos dels seus fills i filles. De totes maneres, sempre fa feliç a un fotògraf si algú imprimeix en paper alguna de les seves fotografies per mostrar-la al seu menjador. Espero que els hi agradin els resultats de la sessió de fotos en estudi amb l’Adrien !

 

Sessió de fotos en estudi amb l’Adrien

 

Prev Sessió de fotos en estudi amb Khandia
Next Sessió de fotos en estudi amb Noelia

Comments are closed.