fbpx
0
Your cart is currently empty

Sessió de fotos en estudi amb Khandia

Al llarg de 2013 no he fet moltes fotografies de retrat. És per aquest motiu que volia millorar la meva galeria de retrats fent noves fotografies i així és com va esdevenir la sessió de fotos en estudi amb Khandia. Donat que la galeria de llenceria i banyador de la redissenyada pàgina web no era molt àmplia vaig contactar amb la Khandia per primera vegada per organitzar alguna cosa. Una vegada vam començar a parlar li vaig fer saber quines idees tenia. Va estar contenta de col·laborar i va ser realment fàcil i ràpid programar la sessió.

Per un llarg període no havia fet fotos en estudi, així que era un bon motiu per tornar-hi. Per ser sincer, la sessió de fotos en estudi amb Khandia no era la primera sessió que feia aquest any encara que no puc publicar els resultats. Esteu atents per veure noves notícies ben aviat. La Khandia és una model molt guapa que encaixaba perfectament per retrat de llenceria, en molt bona forma i un tipu molt cuidat i sexy excel·lent per aquest estil. Ella va actuar relaxada i va resultar fàcil treballar amb ella malgrat que era la primera vegada que treballàvem junts.

La idea principal per a aquest projecte era el d’emprar un fons blanc i jugar amb un parell de fonts de llum. La llum principal era una finestra de llum estreta i gran. A més a més, un paraigües translúcid com a llum de farcit, contra o pel fons. Era de fet un esquema simple que funciona bé com esperava per ressaltar la suavitat de la pell de la model i el glamour usant una llum suau dirigida cap a la model.

Com a conclusió, puc dir que en ocasions és un bon punt tornar a les coses bàsiques i simples quan així ja pots obtenir uns resultats magnífics. Aquest és l’exemple de la sessió de fotos en estudi amb Khandia. Vaig treballar també en noves tècniques de correcció de color per millorar els resultats. L’objectiu era mantenir el color el més proper al natural sense dessaturar ni realitzar cap efecte de canvi de color rellevant excloent les fotos de blanc i negre.

Khandia Studio photoshootKhandia Studio photoshoot Khandia Studio photoshoot Khandia Studio photoshoot

Prev Nou disseny a Oriolmorte.com
Next Sessió de fotos en estudi amb l’Adrien

Comments are closed.