fbpx

Sessió de fotos amb la Mireia

Ens remuntem a gairebé un any enrere, en aquest ja cada vegada més llunyà 2012 quan va tenir lloc la sessió de fotos amb la Mireia. El planing de sessió i estilisme era essencialment molt similar a què vaig realitzar amb l’Andrea Ruiz, com a part del meu projecte personal per portfolio, amb alguns matisos i adaptacions per encaixar perfectament amb l’estil i característiques de la Mireia. Vull agraïr per endavant abans d’entrar en més detalls de la sessió, l’esforç i dedicació per part de la model Mireia i també de l’Anna Mundet, la maquilladora i perruquera que ho van donar tot perquè sortís una feina perfecte.

Tota la sessió es desenvolupava dins d’un pis amb vistes a la ciutat de Barcelona per treure partit en algunes preses d’aquesta luxosa panoràmica. La il·luminació utilitzada en la sessió van ser 1 o 2 finestres de llum de mida mitjana/gran Elinchrom i algun punt de llum en algunes ocasions tipus cono snoot amb panell d’abella per fer un contrallum i perfilar el volum de els cabells o de la silueta. Totes les fotografies van ser realitzades amb una Canon 5D Mark II i amb l’òptica 70-200 2.8L.

Es va desenvolupar tota la sessió en tres fases acords amb el maquillatge i pentinat. La primera part consistia en un estilisme amb roba interior i maquillatge nude, la segona part amb estilisme glamour elegant de carrer i maquillatge social/de nit, donant lloc finalment a un maquillatge de nit més marcat amb un smoke i estilisme rock / elegant.

Tècnicament la part més complicada era la que combinava la foto amb els flaixos d’estudi i el fons amb llums de la ciutat, per donar-li el balanç correcte i no tenir esteles “fantasmes” a la silueta de la model. En tota la sessió es va buscar potenciar la suavitat de les textures i de la pell, donant-li si és possible una sensació més dolça a la model.

Resulta sempre difícil fer una selecció i quedar-se amb les millors fotografies de la sessió, triant entre prop de 500 fotos.

_MG_8283-Edit_oriol_morte_blog _MG_8306-Edit_oriol_morte_blog _MG_8706-Edit_oriol_morte_blog _MG_8623-Edit_oriol_morte_blog  _MG_8588-Edit_oriol_morte_blog _MG_8556-Edit_oriol_morte_blog _MG_8525-Edit_oriol_morte_blog

Prev Welcome to Melbourne
Next 2013 i noves targetes de visita

Comments are closed.