fbpx

Sessió de fotos Andrea Ruiz en estudi

El passat mes de gener vam realitzar amb una sessió de fotos amb l’Andrea Ruiz en estudi i interior. Després de setmanes de treball, preparació i alguns test va arribar la primera d’una sèrie de sessions de fotos que vaig planejar per millorar i completar el meu portafoli.

Vaig contactar amb Andrea via Fotoplatino i finalment, després de comentar tots els detalls de maquillatge, estilisme i temàtica vam fer les fotos. Dividim en dues jornades diferents per motius d’agenda i d’aquesta manera va ajudar també a realitzar tots els looks amb major frescor.

El maquillatge, a partir de les indicacions que li vaig donar al planing de sessió, el va realitzar ella mateixa demostrant bons coneixements de maquillatge. Durant les fotos va actuar amb molta naturalitat i va interpretar molt bé les indicacions que rebia per cada fotografia.

L’equip usat en la sessió de fotos amb Andrea Ruiz va ser en la gran majoria de fotos una Canon 5D MarkII amb un Cànon 70-200 f2.8L. La il·luminació va ser en totes les fotos amb 1 o 2 punts de llum, amb un softbox ELINCHROM i en alguna d’elles afegint també un altre softbox o un cone snoot. Al setup més complex de la sessió es combinava en una foto de llarga exposició els llums de la ciutat com a fons en un segon pla desenfocat amb un softbox de llum principal i el cone snoot per il·luminar el perfil de la model. Per aconseguir aquest tipus de foto era necessari realitzar les fotos gairebé completament a les fosques i sense llum de modelatge per evitar halos si rebia més llum frontal que la pròpia de l’espurna del flaix.

_MG_7261-Edit_oriol_morte_blog _MG_7287_oriol_morte_blog _MG_7314-Edit_oriol_morte_blog _MG_7366-Edit_oriol_morte_blog _MG_7403-Edit_oriol_morte_blog _MG_7431-Edit_oriol_morte_blog _MG_7463-Edit_oriol_morte_blog _MG_7665-Edit_oriol_morte_blog _MG_7690-Edit_oriol_morte_blog
Fotografiar en el Camp Nou
Prev Fotografiar en el Camp Nou como fotógrafo oficial al lado de Messi
Next Nuevas tarjetas de visita en Moo con el nuevo logo y la nueva web

Comments are closed.