fbpx

Ruta per la costa est d’Austràlia

Després de volar fa uns mesos cap a Melbourne, no ha estat fins al desembre, quan he tingut temps de veure una mica més d’aquest país enorme i sortir de la capital de l’estat de Victòria.

La ruta ha estat tota en campervan i consistia en diverses etapes. Vaig realitzar aquest viatge al costat de Roger, un bon amic de tota la vida que va venir a Austràlia per les seves vacances. La primera etapa va ser el Great Ocean Road, una carretera nodrida per uns paisatges naturals bellíssims per procedir seguidament camí a nord de l’illa, vorejant la costa est australiana fins Cape Tribulation.

Els llocs més destacables on vam parar van ser Sydney, Byron Bay, Brisbane, Noosa, Fraser Island, Cairns i Cape Tribulation. Han estat 5.000km d’experiències, moltes carreteres, platges, pluja, sol, vent i calor. Sortint de Melbourne el 27 de desembre, el nostre últim dia de viatge va ser el 9 de gener ja de 2013 quan volem de tornada des de Cairns fins a Melbourne. Encara queda molt per veure i molt per descobrir en aquestes terres, i estic molt motivat per seguir capturant tot el que es pot trobar aquí. És un repte d’un treball sense fi.

Per a aquest viatge he transportat tot l’equip amb una maleta Lowepro ProRoller x100 carregada amb la 5D Mark II i un petit assortiment de lents. La majoria de fotos fins i tot els fragments de panoràmiques incloses a la galeria van ser preses amb un 24-70 2.8L i un 70-200 2.8L.

Podeu accedir ja a la galeria específica que he creat sobre Austràlia. Podreu trobar també en aquesta galeria, fotos d’algunes poblacions australianes, de natura i paisatges.

En aquest post adjunto algunes de les millors fotografies de la galeria com a mostra.

AustraliaAustraliaAustraliaAustralia AustraliaAustraliaAustraliaAustraliaAustraliaAustralia

Prev 2013 i noves targetes de visita
Next Ruta fotogràfica en 10 dies per Nova Zelanda

Comments are closed.