fbpx

Sessió de fotos Irene Espejo en interior

Els retrats és una categoria dins de la fotografia amb unes possibilitats infinites. Vam contactar Irene i jo per fer una altra sessió de fotos, amb la bona experiència de l’anterior sessió. En aquest cas la intenció va ser crear un estil de fotos atractiu amb pocs recursos. Realitzem la sessió de fotos en un pis a manera d’estudi però aprofitant el mobiliari i la decoració pròpia sense fer servir cap tipus d’atrezzo. L’estilisme era molt senzill, basant-se en el look d’una noia a casa però amb un punt sensual i femení. De el maquillatge es va encarregar la mateixa model Irene Mirall.

La il·luminació va ser en la major part de la sessió amb un sol punt de llum, amb una flash ELINCHROM fx400 i una finestra de llum Rotalux de 130x50cm. Per l’estilisme de conjunt bàsic blanc vaig fer servir també un con snoot amb panell d’abella per a usar com contra, donar-li volum a cabells i potenciar els volums sobre el fons fosc. L’equip fotogràfic usat va ser una Canon 5D Mark II, amb les dimensions de l’estança, que impedia treballar amb focals molt llargues vaig fer servir les lents 50mm f1,4 i el 70-200 f2,8 L en aquest últim cas amb distàncies focals generalment curtes.

iren_MG_7077_oriol_morte_blog iren_MG_7023_oriol_morte_blog

iren_MG_7067_oriol_morte_blog

Prev Concierto de Motive en la Sala BeCool
Next Concierto Dulce Pontes en Barcelona con Sílvia Pérez Cruz como artista invitado

Leave a comment